Lunch

Fredag 25/4

Coq au vin med rödvinsbräserad kyckling, morötter, syltlök & potatispuré

 

Tempura bakad Torskfilé med kokt potatis och remouladsås

 

Eldad spetskål med variation på rotselleri, hasselnötter och brynt smör

 

175 kr
(inklusive förrättssoppa, bröd, smör & kaffe)

Affärslunch – 600 kr

Löjrom (Finland)
Friterad potatiskaka, citronkräm, syrad grädde, rödlök, & dill

Entrecôte (250 gram)
Ört och vitlökssmör, tomatsallad, rödvinssky & pommes frites

Dagens Glass/Sorbet

 

Dessert

Crème Brûlée – 125 kr
Brynt smör och saltrostade hasselnötter

Astrids Marängsviss – 95 kr
Lättvispad grädde, vaniljglass, maränger & chokladsås

Chokladtryffel – 45 kr

Star Wine List, guiden till de bästa vinbarerna och vin-restaurangerna i Stockholm.