Astrids Catering

På Astrids lagar vi mat från grunden

Med många års erfarenhet från både stort och smått skräddarsyr vi arrangemanget efter just era önskemål. Bröllop, företagsrepresentation, lunch på jobbet, studenter eller en härlig BBQ i trädgården? Vi tar hand om er.

Söker ditt företag en fungerande helhetslösning inom catering? Kontakta oss →

Bufféer

Astrids specialskrivna bufféer är alltid uppskattade. Vi komponerar menyerna efter säsong och utbud. Målsättningen är alltid att kunna erbjuda nya smaker och överraskande kombinationer. Vi erbjuder både varma & kalla bufféer. Självklart lyssnar vi på särskilda önskemål och arbetar fram en buffé som passar just er.

Bröllopstider!

Planera bröllopsmenyn med oss på Astrids

Går ni i giftastankar? Vi på Astrids har stor erfarenhet från bröllop. Stora som små. Låt oss ta hand om maten, serveringen eller hela bröllopet från start till mål. Kontakta oss för ett första möte så planerar vi er stora dag tillsammans.

Sallader

Må bra med Astrids sallader. Ett nyttigt och mättande alternativ. Basen utgörs alltid av säsongens grönsaker. Utefter detta skapar våra kockar härliga smakkombinationer. Har du någon annan favoritsallad så säg till oss, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Menyer

Smörgåsar, Wraps, Smørrebrød...

Frukostmackor, matiga smörgåsar, välfyllda wraps eller våra populära smörrebröd? Vill du bli mätt eller ska smörgåsen vara ett mellanmål? Du bestämmer. Utbudet är stort och vi lyssnar gärna på era önskemål.

Frukost & Brunch

Frukost eller Brunch? Vardag eller Helg? Det är alltid viktigt att starta dagen med en ordentlig måltid. Vi levererar genomtänkta och smakrika bufféer att servera hos er eller på plats hos oss. Har man ont om tid eller vill äta ute i det fria kan man beställa Astrids frukostpåse. Ett fullgott alternativ till en hel buffé.

Hej!

Klicka här för att komma till vår bokningssida → 

Har du några ytterligare frågor ring gärna 0707-51 77 07 eller mejla oss på info@astridskok.se