Meny Astrids Mälarhöjden

HELGMENY 22-24/3
– Gratinerad getost med spenat, betor, rosmarinhonung & rostade valnötter
– Torsk med ägg, räkor, dill, brynt smör & kokt potatis
– Smulpaj med rabarber, blåbär & citrongrädde
395 kr

KVÄLLENS BURGARE
Högrevsburgare med cheddar, bacon,
ranchdressing, rödlök, sallad och tomat
Serveras med pommes frites, syrad lök och jalapeños
195 kr

Förrätter

Carpaccio – 145

Äggulekräm,, kapris, rödbeta, scharlottenslök & dijon

Charkuterier från Roberto Carvutto – 135

 

Mozzarella från Frägsta Mejeri – 125 (Vegetarisk)

Grönkål, puylinser, pumpa & potatischips

Varmrätter

Astrids Köttbullar – 170

Potatispuré, rårörda lingon, potatispuré & pressgurka

Gös – 245

Romanescosås, råstekt broccoli, brysselkål & kokt potatis

Entrecôte (Sverige 250 gram) – 315

Dragon & citronsmör, pommes frites, rödvinssky & tomatsallad

Bakad rotselleri (Vegetarisk) – 180

Hasselnötter, sotad hjärtsallad & brynt smör

Astrids Burgare – 195

Varierar löpande. Fråga serveringen om innehåll

Fiskgryta – 210

Apelsin, tomat, chili, fänkål, aioli & krutonger

Desserter

Créme Brûlée -115

Brownie – 95

 Blodapelsin, vit chokladkräm & rostad vit choklad

Äppelkompott – 85

Kolasmetana, kanderade nötter & rostad mandelmassa

Chokladtryffel -35

T.D.C -135

Barnmeny

Astrids Köttbullar – 85

Potatispuré, lingon, gräddsås & pressgurka

Pannkakor – 65

Sylt & Grädde

Gös – 115

Potatispuré, citron & vitvinssås

Entrecôte – 155

Pommes frites, örtsmör & rödvinssky

Astrids Lilla Marängsviss – 35