Meny Astrids Ängby

På tavlan ikväll

Under våra klassikerveckor utgår ”Tavlan”

Förrätter

Crème Ninon (Vegetarisk)- 135

Toppmurklor & Champagne

Lerpottasill- 125

Ägg, rödlök, brynt smör & kokt potatis

Toast Skagen-145

Dill & citron

Toast ”Pelle Janzon” -175

Oxfilé, löjrom, rödlök & äggula

Varmrätter

Biff Rydberg -285

Ölkokt lök, senapsgrädde, äggula & råstekt potatis

Laxpudding -185

Dill, citron & brynt smör

Torskrygg ”Skrei” -285

Ägg, räkor, pepparrot, brynt smör & kokt potatis

Risotto ai Funghi Porcini (Vegetarisk) – 265

Karl-Johansvamp, tryffel & parmesan

Kalv i Dill – 210

Dillsås, morötter & dillpotatis

Choucroute Garni – 235

Anklår, rökt sidfläsk, korv & surkål

Tournedos ”Rossini” – 345

Anklever, smörstekt bröd, tryffel & madeirasås

 

Desserter

Crème Brûlée – 115

Friterad Camembert – 125

 Hjortron & persilja

Eton Mess – 95

 Hallon, maränger & vaniljglass

Chokladtryffel -35

T.D.C -130

Peach Melba – 105

 Vaniljglass & hallonsås

Barnmeny

Astrids Köttbullar -80

Kokt potatis, gräddsås, lingon & pressgurka

Pannkakor -55

Sylt & grädde

Torsk -130

Kokt potatis, räkor & brynt smör

Astrids Lilla Marängsviss -35