Meny Astrids Ängby

På tavlan ikväll

ÅRETS NYÅRSKASSE
Löjrom med creme fraiche, rödlök, citron, dill & brioche
Helstekt oxfilé med citron & dragonsmör, tryffelsky, örtbakad tomat & potatisterrine
Mörk chokladtartlette med rårörda hallon & pecannötter
550:-

Sista beställningsdag 27/12
Ring eller maila oss för mer information eller beställning 08-68428449/info@astridskok.se

Förrätter

Mozzarella från Frägsta Mejeri (Vegetarisk) -125

Rimmad tomat, rostad mandel, timjan & honung

Carpaccio på Svensk Dovhjort -140

Västerbottenkräm, rödlöksmarmelad & pommes allumettes

Mandelpotatis & Löjrom -155

Löjrom, rökt gräddfil, brynt smör & lökchips

Variation på Jordärtskocka (Vegetarisk) -120

Jordärtskockskräm, bakad jordärtskocka, brynt smör & chips på jordärtskocka

Varmrätter

Röding -255

Rödlök, gräslök, sikrom, vitvinssås & jordärtskockspuré

Viltskav -195

Potatispuré, rårörda lingon & pressgurka

Svartrotsnudlar (Vegetarisk) -210

Karl-Johansvampssås, rostad lök, vattenkrasse & hårdost

Tjälknöl på Älg -255

Potatisgratäng, syltade trattkantareller, syltlök & steksky

Hjortytterfilé -325

Rökt rotselleri, smörad viltbuljong & palsternackspuré

Confiterad Vildsvinskarré ”Bourguignon” -225

Sidfläsk, höstsvamp, lök, rött vin & potatispuré

Desserter

Crème Brûlée (Enbär & Vanilj) -115

Mandelkaka -120

 Havtornsmaräng & chokladsås

Ostar från Svenska Gårdsmejerier -45/125

Messmörsglass -80

Lingongsirap & rostat bovete

T.D.C -135

Tryffel, dubbel espresso & Cognac

Barnmeny

Viltskav (Hjort, Ren & Älg) -85

Potatispuré, rårörda lingon & pressgurka

Pannkakor -65

Sylt & grädde

Röding -115

Potatispuré, vitvinssås & citron

Astrids Lilla Marängsviss -35