Meny Astrids Ängby

TAVLAN

MORS DAG MENY 26/5
– Toast Skagen på rostad brioche
– Röding med vitvinssås (musselbuljong), tomat, fänkål & blomkålskräm
– Eton Mess med jordgubbar
450: –

Förrätter

Tonfisk -155

Böngroddar, sojamajonnäs, sriracha, wakame & yuzudressing

Sotad Broccoli (Vegetarisk) -135

Ricotta från Frägsta Mejeri, picklade senapsfrön & vitlöksolja

Asiatisk Råbiff (Halv/Hel) -165/275

Torkad silverlök, Nashipäron, rödbetsjord, kimchimajonnäs & sesamfrön

Vit Sparris -155

Forellrom, frusen fetaost & äpplegelè

Varmrätter

Kalvschnitzel -255

Ramslöksmajonnäs, gurka, spenat, parmesan, friterad kapris, brynt smör, citronkräm & hasselnötter

Dillråraka (Vegetarisk) -225

Vit sparris, sotad grön sparris, sojatapioka, citrnkräm, tagetesört & hollandaiseskum

Vårkyckling -255

Örtmajonnäs, pommes frites & fetaostsallad

Lax Sashimi -255

Sjögräsnudlar, wakame, sojarostade cashewnötter & sotad lime

Entrecôte (Sverige 250 gram) -315

Örtsmör, tomatsallad, rödvinssky & pommes frites

Astrids Köttbullar -175

Gräddsås, lingon, pressgurka & färskpotatis

Fiskgryta -215

Apelsin, chili, fänkål, tomat, aioli & krutonger

Desserter

Crème Brûlée -115

Citruscheesecake -130

 Passionsfruktssorbet, havrecrumbles, pistagenötter & hallongele

Tryffel -35

Kvällens Sorbet -55

Rabarber -130

Vaniljpannacotta, rostad vit choklad & kanderade mandlar

T.D.C -135

Tryffel, dubbel espresso & Cognac

Barnmeny

Astrids Köttbullar -85

Färskpotatis, rårörda lingon & pressgurka

Pannkakor -65

Sylt & grädde

Makrill -135

Färskpotatis, pressgurka, brynt smör

Entrecôte -155

Örtsmör, pommes frites & rödvinssky

Astrids Lilla Marängsviss -40