Lunchmeny

Luncher v.46

MÅNDAG 12/11

Linssoppa
&
Bräserad griskind bourguignon med potatispuré
eller
Ångad sejfilé med hummersås, sockerärtor & citron
135:-

TISDAG 13/11

Morotssoppa
&
Majskyckling med örtsmör, rissolepotatis & rödvinssky
eller
Ångad sejfilé med hummersås, sockerärtor & citron
135:-

ONSDAG 14/11

Kycklingsoppa
&
Sjömansbiff med saltgurka
eller
Ångad sejfilé med hummersås, sockerärtor & citron
135:-

TORSDAG 15/11

Sellerisoppa
&
Viltskavsgryta med sidfläsk, svamp, chili, lingon & potatispure
eller
Gravad lax med hovmästarsås, crudité & kokt potatis
135:-

FREDAG 16/11

Grönsakssoppa
&
Lammfärsbiff med tzatziki, oliver & rostad potatis
eller
Gravad lax med hovmästarsås, crudité & kokt potatis
135:-

DESSUTOM SERVERAR VI VARJE DAG

Stekt panerad rotselleri med tryffeldressing, mixsallad & parmesan  (vegetarisk) – 135:-
Räksallad med chilimajonnäs, avokado, råkost, krutonger & aioli – 165:-
Entrécôte (svensk 250 gram) med örtsmör, rödvinssås, tomatsallad & pommes frites – 315:-

Astrids köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka & kokt potatis – 170:-
Fiskgryta med chili, apelsin, fänkål, aioli & krutonger – 210:-
Chokladtryffel – 35:-
Crème Brûlèe – 115:-

Luncher v.47

MÅNDAG 19/11

Blomkålssoppa
&
Stekt fläskkarré med dragonmajonnäs, rödvinssås & pommes frites
eller
Torskfile med syrade betor, pepparrot & brynt smör
135:-

TISDAG 20/11

Sötpotatissoppa
&
Kokt högrev i pepparrotssås med morötter & kokt potatis
eller
Torskfile med syrade betor, pepparrot & brynt smör
135:-

ONSDAG 21/11

Fänkålssoppa
&
Majskycklingbröst med stuvad majs, tomat & rostad potatis
eller
Torskfile med syrade betor, pepparrot & brynt smör
135:-

TORSDAG 22/11

Tom Kha Gai
&
Köttfärslimpa med bacon, champinjoner, smålök & potatispuré
eller
Laxqueneller med vitvinssås med ris & citron
135:-

FREDAG 23/11

Grönsakssoppa
&
Kamben med coleslaw, BBQ-sås & rostad potatis
eller
Laxqueneller med vitvinssås med ris & citron
135:-

DESSUTOM SERVERAR VI VARJE DAG

Orrechiette från Puglia med pesto & ruccola (vegetarisk & innehåller nötter) – 135:-
Räksallad med chilimajonnäs, avokado, råkost, krutonger & aioli – 165:-
Entrécôte (svensk 250 gram) med örtsmör, rödvinssås, tomatsallad & pommes frites – 315:-

Astrids köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka & kokt potatis – 170:-
Fiskgryta med chili, apelsin, fänkål, aioli & krutonger – 210:-
Chokladtryffel – 35:-
Crème Brûlèe – 115:-