Lunchmeny

Luncher v.42

MÅNDAG 15/10

Kyckling & dragonsoppa
&
Choucroute garnie med dijonsenap & kokt potatis
eller
Gös ”Grenoble” med betor, kapris, citron & kokt potatis
135:-

 

TISDAG 16/10

Paprikasoppa
&
Kalops med rödbetor, morot & kokt potatis
eller
Gös ”Grenoble” med betor, kapris, citron & kokt potatis
135:-

 

ONSDAG 17/10

Skogssvampsoppa
&
Kyckling ”Piccata” med tomatsås & risoni
eller
Gös ”Grenoble” med betor, kapris, citron & kokt potatis
135:-

 

TORSDAG 18/10

Tomatsoppa
&
Stekt fläskkarré med tryffelmajonnäs & rostad potatis
eller
Ångad lax med vitvinssås, pumpafrön, rödlök & kokt potatis
135:-

 

FREDAG 19/10

Grönsakssoppa
&
Rostbiff med chipotledressing & råstekt potatis
eller
Ångad lax med vitvinssås, pumpafrön, rödlök & kokt potatis
135:-

 

DESSUTOM SERVERAR VI VARJE DAG

Friterad brysselkål med cashewnötter, lagrad ost, sojabönor & blomkålskräm (vegetarisk) – 135:-
Räksallad med pocherat ägg, råkost, krutonger & aioli – 165:-
Entrécôte (svensk 250 gram) med örtsmör, rödvinssås, tomatsallad & pommes frites – 315:-

Astrids köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka & kokt potatis – 170:-
Fiskgryta med chili, apelsin, fänkål, aioli & krutonger – 210:-
Chokladtryffel – 35:-
Crème Brûlèe – 115:-

Luncher v.43

MÅNDAG 22/10

Linssoppa
&
Kycklinggryta med dragon & rotfrukter
eller
Torsk med sås bouillabaise, aioli & kokt potatis
135:-

 

TISDAG 23/10

Rotfruktssoppa
&
Persiljejärpar med svampsås, saltgurka & lingon
eller
Torsk med sås bouillabaise, aioli & kokt potatis
135:-

 

ONSDAG 24/10

Kålsoppa
&
Kokt rimmat fläsklägg med rotfrukter, buljong & senap
eller
Torsk med sås bouillabaise, aioli & kokt potatis
135:-

 

TORSDAG 25/10

Tomatsoppa
&
Oxbringa med pepparrotssås, morot & kokt potatis
eller
Stekt panerad sej med remouladsås & citron
135:-

 

FREDAG 26/10

Grönsakssoppa
&
Chili på högrev med syrad lök, nachos, jalapeno & creme fraiche
eller
Stekt panerad sej med remouladsås & citron
135:-

 

DESSUTOM SERVERAR VI VARJE DAG

Chevre Chaud med betor, spenat, honung & valnötter (vegetarisk) – 135:-
Räksallad med chilimajonnäs, avokado, råkost & krutonger – 165:-
Entrécôte (svensk 250 gram) med örtsmör, rödvinssås, tomatsallad & pommes frites – 315:-

Astrids köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka & kokt potatis – 170:-
Fiskgryta med chili, apelsin, fänkål, aioli & krutonger – 210:-
Chokladtryffel – 35:-
Crème Brûlèe – 115:-