Lunchmeny

Luncher v.21

MÅNDAG 20/5

Blomkålssoppa
&
Stekt fläsk med löksås
eller
Ceviche på sej, räkor & kräftstjärtar med selleri, lime, chili & gurka
135:-

TISDAG 21/5

Broccolisoppa
&
Lasagne
eller
Ceviche på sej, räkor & kräftstjärtar med selleri, lime, chili & gurka
135:-

ONSDAG 22/5

Palsternackssoppa
&
Örtkyckling med sojaspräckt kycklingbuljong, rucola, rostad lök & lime
eller
Ceviche på sej, räkor & kräftstjärtar med selleri, lime, chili & gurka135:-

TORSDAG 23/5

Morotssoppa
&
Pannbiff med lök, rödvinssky, örtsmör & rostad potatis
eller
Fiskgratäng
135:-

FREDAG 24/5

Grönsakssoppa
&
Koreansk BBQ-kyckling med sallad, morot, vårlök, kimchimajonnäs & pommes frites
eller
Fiskgratäng
135:-

DESSUTOM SERVERAR VI VARJE DAG

Dillråraka med grön sparris & hollandaiseskum (vegetarisk) – 135:-
Räksallad med ägg, krutonger & aioli – 165:-
Entrécôte (svensk 250 gram) med örtsmör, rödvinssås, tomatsallad & pommes frites – 315:-

Astrids köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka & kokt potatis – 170:-
Fiskgryta med chili, apelsin, fänkål, aioli & krutonger – 210:-
Chokladtryffel – 35:-
Crème Brûlèe – 115:-

Luncher v.22

MÅNDAG 27/5

Kokos, lime och ingefärssoppa
&
Asiatisk bakad fläsksida med rårissallad, sojamajonnäs & hemgjord kimchi
eller
Min mammas fisksoppa med curry, fänkål, lök, palsternacka & morot
135:-

TISDAG 28/5

Rotsellerisoppa
&
Bakat kycklinglår med spetskål, rostade rotfrukter & rostad vitlöksmajonnäs
eller
Min mammas fisksoppa med curry, fänkål, lök, palsternacka & morot
135:-

ONSDAG 29/5

Tomatsoppa
&
Chili på högrev med gräddfil, sotad lime, rödlök, lagrad ost & bakade surdegskrutonger
eller
Min mammas fisksoppa med curry, fänkål, lök, palsternacka & morot
135:-

TORSDAG 30/5

Potatis & purjolökssoppa
&
Raggmunk med stekt fläsk
eller
Fish N Chips med remouladsås
135:-

FREDAG 31/5

Grönsakssoppa
&
Bakad flankstek med bönsallad, chorizo, chevré & rökt paprikamajonnäs
eller
Fish N Chips med remouladsås
135:-

DESSUTOM SERVERAR VI VARJE DAG

Rödbetsraggmunk med chevrekräm, bakade rotfrukter, honung & pinjenötter (vegetarisk) – 135:-
Räksallad med ägg, krutonger & aioli 165:-
Entrécôte (svensk 250 gram) med örtsmör, rödvinssås, tomatsallad & pommes frites – 315:-

Astrids köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka & kokt potatis – 170:-
Fiskgryta med chili, apelsin, fänkål, aioli & krutonger – 210:-
Chokladtryffel – 35:-
Crème Brûlèe – 115:-